SPA PÅ GOTLAND

Många åker till Gotland för att uppleva den idylliska svenska sommaren. Saker går dock inte alltid som planerat, och semestern kanske inte blir alls som ni hade tänkt er. Som tur är kan ni få en bra semester på Gotland ändå genom att ha några olika restips att dra fram som esset ur skjortärmen. Dessa kan vara passande vare sig det regnar eller är soligt, oavsett vilket humör du är på och vem du reser med.

ALLTID NÄRA TILL LUGN

Om det visar sig att du själv, eller att hela sällskapet, är sugna att åka på spa behöver ni inte ta er så långt för att bli nöjda. Spa Visby, Carma Spa, Fröjel Resort & Spa är bara några exempel på alla de anläggningar som erbjuder en avslappnande och lugn miljö på Gotland. Ladda om batterierna så att ni har mycket energi kvar till resten av semestern.

HA EN BACKUP PLAN OM VÄDRET SVIKER ER

Bara för att ni är på Gotland betyder inte det att det aldrig kommer att regna eller vara lite sämre väder. Vissa helger är det kallt och ruskigt även på sommaren – vad passar då bättre än en spa weekend? Checka in på ett spahotell och njut av sköna hotellsängar, spabehandlingar, pooler, lugna miljöer och det bästa av allt, hotellfrukost. Som tidigare nämnt finns det gott om trevliga, mysiga spabad att besöka på Gotland, oavsett väder, humör och sällskap.