GOTLAND PÅ VINTERN, VÅREN OCH HÖSTEN

På sommaren är det många som åker till Gotland, och det av flera olika anledningar. Trots att Gotland är ett riktigt paradis, och att det är därför många väljer att besöka ön under de varma månaderna, är det faktiskt inte så många som vet om eller ens tänker på att Gotland kan vara fantastiskt även under de andra årstiderna. Att åka till Gotland över en helg kan göra gott för både kropp och själ mitt i jobbstress och vardagspusslet, det oavsett om det är sommar, höst, vinter eller vår.

VINTERN PÅ GOTLAND

På vintern är stämningen i Visby lugn och harmonisk. Det är inte lika mycket liv i staden som det är på sommaren, något som gör att det är betydligt enklare för dig att se och uppleva alla de saker som annars är för folktäta. De lyxiga restaurangerna, mysiga kaféerna och fantastiska vyerna finns fortfarande kvar på Gotland under vintern. Dessutom kan de vara bättre under de kalla månaderna när besökarna inte är lika många.

ATT GÖRA PÅ GOTLAND UNDER VÅREN

Att åka på utflykt under våren är något du måste göra om du befinner dig på Gotland. Det kan vara lite blåsigt och kyligt, så att ta med en extra tröja är att rekommendera. Samtidigt är det dessa äventyr som många njuter av lite extra! Och vad passar sen bättre än att tända upp en eld på någon av alla grillplatser som finns på Gotland, njuta av en god måltid ute i naturen och värma dig i den kyliga vinden? Naturen är otroligt vacker just denna period!

HÖSTEN PÅ GOTLAND

Hösten är till för att mysa. Under höstiga dagar på Gotland finns det mycket att göra. Varför inte ta en promenad längs med den otroligt vackra kuststräckan, vandra i naturen eller passa på att njuta av en ledig dag i lugn och ro? Känner du för att bara koppla av och andas ut finns det inte mycket som slår att njuta i spabad och pool, något du kan göra på flera av Gotlands alla spaanläggningar. Det förtjänar du efter en hektisk jobbperiod, eller bara när du känner för det!