DE BÄSTA BADSTÄLLEN PÅ GOTLAND

Gotland är som de allra flesta vet en ö vilket gör att den är omgiven av vatten helt och hållet. Därför finns det också många stränder och badplatser att välja mellan. Här går det att tillbringa många dagar med sol och bad utan att man för den delen behöver se samma strand två dagar i rad.

 

Här går det att välja mellan breda och vita stränder eller bad från stenar och klippor. Vad man väljer kan bero lite på barnens ålder och vad man helt enkelt föredrar allra mest. Det finns allt från väldigt långgrunda och fina stränder till de som direkt blir djupare och kräver att man har betydligt större vattenvana.

 

Norsta Auren har en väldigt lång och bred vid strand som ofta klassas som en av de bättre stränderna på Fårö. Eftersom att den är så stor känns den väldigt lugn och avslappnad också under högsommaren då flest personer besöker den.

 

Sandviken är ett område som passar både den aktiva familjen och de som vill sola och ha det lugnt och skönt. Här är det goda förutsättningar för att surfa eftersom att det lätt bildas stora vågor när det är lite blåsigt.

 

Ta med picknick och ägna en heldag till att vara utomhus och njut av den härliga doften av hav samtidigt som barnen får bada en hel dag. Låt barnen ta med några leksaker som spade och hink och en boll, då kommer de kunna roa sig länge också på land i sanden.