UPPLEV GOTLAND PÅ KONFERENSEN

Har du ansvar för att planera kommande konferens på jobbet? Har du slut på idéer och vet inte vad som skulle vara bra att göra när ni inte ska jobba? Om så är fallet för dig ska du verkligen läsa vidare. Här får nu nämligen tips på destination, aktiviteter och mycket annat när det kommer till konferenser.

Något som många uppskattar är att uppleva något nytt när de är på konferens. Därför kan du välja att boka en konferens nära Arlanda så att ni kan flyga över till Gotland. Då kan ni gå runt i Visby och njuta av vackra miljöer, god mat och lära känna kollegorna bättre. Kanske kan ni stanna över en natt på Gotland och åka tillbaka nästa dag, eller så åker ni tillbaka efter några timmar.

AKTIVITETER UNDER KONFERENSEN

Vare sig du bestämmer att ni ska åka till Gotland eller inte under konferensen så borde du planera minst en aktivitet som inte har med jobb att göra. Annars skulle ni ju lika gärna kunna ha konferensen inne i mötesrummet på jobbet. Men vad ska ni då göra? Finns det någon aktivitet som passar alla?

En vanlig idé är att gå på spa. Då kan man både simma, bada bubbelpool, basta och ta en behandling om man vill det. Ni kan också åka på en avsmakningsmiddag – det borde i alla fall finnas något som smakar gott för alla. Eller så kanske ni kan dela upp er i lag och göra en lagaktivitet.