GOTLAND MED BARN

En semester på Gotland är väldigt populärt sommartid oavsett om man åker som ett vuxet par eller tillsammans med yngre barn. Vad finns det för aktiviteter att ägna sig åt om man åker tillsammans med barn? Finns det fler aktiviteter för lite större barn eller är det ungefär samma utbud?

 

Det finns väldigt många naturliga lekplatser på ön. Orörda skogar och härliga stränder där barnen kan leka i många timmar. Kom bara ihåg att vårda naturen helt och fullt enligt allemansrätten. Man får exempelvis inte bryta av grenar på levande träd och ska vara väldigt försiktig med vart och hur man tänder en eld.

 

Ska man ge sig ut i naturen är det skönt att ha god mat med sig ut. Förbered något gott med hjälp av kitchenaid produkter och ge er ut för att ha en underbar heldag i naturen. Önskar man uppleva staden tillsammans med barnen är Visby en riktigt mysigt och praktisk stad. Här finns stora möjligheter att leka kurragömma och gå i medeltida gränder. Höjdpunkten kan dock vara att huset som Pippi Långstrump spelades in i finns här vilket många barn kommer att älska. Barn som vill ha lite mer fartfylld upplevelse kan besöka det sommar- och vattenland som finns strax utanför Visby.

 

Välj mellan många olika aktiviteter där barnen kommer få möjlighet att vara väldigt aktiva och leka helt själv. Många av barnens aktiviteter går bra att kombinera med att föräldrarna kan kolla på olika sevärdheter samtidigt. Vad kommer ni att tycka bäst om?