HÄRLIG CYKEL SEMESTER MED FAMILJEN

Semester med familjen är lika härligt och underbart varje år. Den stora och återkommande frågan varje år är dock vad man ska göra för något. Det är lätt hänt att det varje år blir samma typ av aktiviteter. Många dagar på stranden eller någon äventyrspark där barnen får leka av sig, men vad mer kan man hitta på? Något som allt fler upptäcker är hur mysigt det kan vara med cykel semester. Eftersom det finns så många bra el cyklar idag blir det allt lättare att ta sig runt längre sträckor.

 

Kom ihåg att alltid använda hjälm och skydda huvudet. Idag finns det typer som hövding vilken är en otroligt smart hjälm. Den sitter stadigt runt halsen och kommer att blåsas upp om man trillar och den behövs. På det sättet slipper man ha något på huvudet men är ändå helt skyddad om olyckan skulle vara framme.

 

Har man barn med sig på cykelsemestern är det bra att redan innan fundera på hur de på bästa sätt kan följa med. Några barn vill väldigt gärna sitta i en barnstol bak på pakethållaren och andra tycker om att åka bak i en cykelvagn. Är det första gången som barnet ska få följa med ut bör man redan innan prova på hemmaplan några gånger för och hitta det som passar allra bäst. Kanske det inte går alls och man får vänta ett år till innan man provar den typen av semester igen, allt för husfridens skull.