DELA DINA SMULTRONSTÄLLEN MED ANDRA

Guldklimparna och smultronställena på Gotland är många. Samtidigt blir de bara fler och fler. Men hur hittade just du dina ställen på Gotland, som du väljer att besöka om och om igen? Var det någon som berättade om dem för dig? Eller hittade du dem själv? Oavsett hur vill säkert många andra också veta om dem.

Meningen är inte att dina smultronställen ska besökas allt för mycket av andra, framförallt inte så att du själv inte kan njuta av dem. Utan istället handlar det om att andra människor ska få tips och rekommendationer om vad Gotland erbjuder. På så sätt kan fler få en lika fantastisk upplevelse på Gotland som du, och du kanske kan få fler tips av andra!

ANVÄND DINA KANALER

Att recensera olika restauranger, sevärdheter, butiker och liknande är hur enkelt som helst idag – lika enkelt som att beställa en tjänst av Funnel. Nästan alla ställen finns på Tripadvisor och liknande sidor. Men du kan också gå in på dina egna sociala medier och tagga dina guldklimpar i dina uppdateringar och inlägg.

Det krävs inte mycket mer än så. På till exempel Instagram Story behöver du inte ens skriva något om stället. Visa bara att du är där och tagga platsen – det kommer göra att fler människor får upp ögonen för Gotland och dess fantastiska miljöer och ställen. Delar du med dig av dina guldklimpar till andra så kommer kanske andra att dela med sig av sina guldklimpar till dig.