BOENDE PÅ GOTLAND

Innan en semester på Gotland kan det vara bra att fundera lite på vilket typ av boende man är ute efter. Som du säkert känner till så finns det alla typer att välja på, men man behöver räkna med att vara ute i riktigt god tid eftersom att det snabbt blir fullbokat. Ska man vara på ön en lite längre period är det populärt att hyra ett hus eller stuga med självhushåll. Då kan det vara lämpligt att ta sig runt med en moped eller scooter. Se till att serva den ordentligt innan vistelsen genom att köpa reservdelar till moped.

 

Ska man endast bo ett par dagar kan det vara lyxigt och härligt att boka en hotellvistelse. Då kommer andra att städa och bädda sängen åt en vilket är skönt att slippa då man har semester. Ofta finns då även möjligheten att kliva upp och äta en stor hotellfrukost, för att sedan lämna utan att behöva tänka på städning och andra tråkiga sysslor.

På Gotland finns det dessutom goda möjligheter till att bo på camping. Hyr en stuga, eller ta med husvagn, husbil eller tält. Det kan vara väldigt mysigt att bo på en camping tillsammans med familjen. Långa kvällar där man sitter uppe tillsammans och spelar sällskapsspel efter att maten har tillagats över öppen eld. Bara den upplevelsen i sig kan betyda mycket och skapa en härlig atmosfär av gemenskap.

Välj det boende som passar era önskemål bäst och se till att boka så snart ni bestämt er för när ni tänker åka till Gotland!