AKTIVITETER PÅ GOTLAND I NOVEMBER

Det finns alltid spännande aktiviteter på Gotland, året runt. Det är vackert på alla olika delar av ön, med en häftig blandning av både kultur och natur. Ni som ska resa till Gotland i november 2020 har långa, mysiga vandringar att se fram emot. De flesta föredrar att besöka Gotland under sommaren när man kan bada och solen skiner, men vår vackra ö har också mycket att bjuda på under årets kallare månader. November inleds med extremsport på Tofta skjutfält. ATV är en populär sport på Gotland, samt både löpning och handboll. Därför är november månad en av de häftigaste stunderna på året för sportälskarna på Gotland.

Hösten och vintern är också en härlig tid för mysiga marknader där man kan köpa hembakade gods, stickade och vävda kreationer och andra konstnärliga skapelser. De som gillar att pyssla hemma och uppskattar handgjorda saker kan hitta några riktigt unika grejer på Gotlands marknader. Det är någonting med vinterhalvåret som gör att många gärna vill mysa hemma med en stickning eller en tavelduk och det förekommer också lokala utställningar av lokala målare och skulptörer på Gotland. Om man känner sig lite krasslig så kan man alltid lita på att Apoteket är öppet på Gotland, där man kan köpa medicin, plåster, beställ klamydiatest, kolla blodtrycket, och så vidare.

Musikälskare kan lyssna på bra musik så länge omständigheterna tillåter en konsert eller två på Gotland scener. November kommer också med årets Pride som lockar människor från landets alla vrår som kommer samman för att fira i regnbågens alla färger.